Canapea extensibila de 2 locuri Sophia

sofya-neon-04_9911
sofya-neon-04_9911sofya-neon-04_9915sofya-neon-04_9916sofya-neon-l4_9916
LEI 1390

Livrare rapidă

*Preturile contin TVA
Peste 100.000 de clienti multumiti
Livram in toata Romania
Zeci de reduceri pana la 50%
14 zile drept de retur

Canapea extensibila cu 2 locuri Sophia

Cum altfel sa schimbat decorul sufrageriei dacă nu o  canapea extensibila cu 2 locuri Sophia . Este potriveste de minune intr-un stil modern și iubeste accentul clasic.

Cu o nuanță intensă de bleumarin, aceasta poate combina combinații de alții de îngrijire sau creare aparte. Totodata, tesatura poate fi personalizată în funcția de decorul camerei în îngrijirea acestor proprietăți amplasate. Bratele tapitate in piele ecologica si materialul se va putea oferi un confort de-a dreptul desavarsit. Nuantele de lemn se potrivesc de minune și atenuează albastrul intens. Poti opta pentru un parchet din lemn natural, sau comoda Tv sau biblioteca tot din lemn. Lumia poate fi o calda dacă poate proveni despre aplicarea peretei.

Funcționalitatea canapelei Sophia este scoasa în evidență de lada pentru lenjerie foarte incapatoare și bine terminată și de mecanism pentru extinderea foarte rezistentă, fiabilă îngrijire permite extinderea și străinătatea canapelei.

Suprafata de dormit este foarte confortabilă și sunt un loc de arhuri din otel complet cu umplutură din spuma de mare densitate, care poate combina combinații moderne superioare sărace.

SOPHIA este disponibilă în continuarea variației:

Canapea 3 locuri extensibila cu lada; Canapea extensibila 2 locuri cu lada; Fotoliu semiextensibil cu lada; Set canapea extensila 3 locuri cu 2 fotolii semiextensibile. Seturile se pot compune în anumite părți, cererea clientului.

Specificatii

cONSTRUCTIE; Schelet lemn fag si metalica
Dimensiune canapea 2 locuri: Lungime 198 Cm, Adancime: 85 Cm, ​​Inaltime 93 Cm
Dimensiune pat (extins): 115 cm / 150 cm
Dimensiune
Material: Stofa, piele artificială
Extensibila: da

Livrare la preturi accesibile in Toata Tara | Livrarile in Bucuresti sunt gratuite*

+ Citeste mai departe
Etichete: